5-(феноксиметил)-4-феніл-4Н-1,2,4-триазол-3-тіол, що проявляє жарознижуючу активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Каплаушенко, А. Г.; Кучерявый, Ю. Н.; Kaplaushenko, A. H.; Kucheriavyi, Y. M. (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель належить до фармації, медицини та ветеринарії, і може бути використана у створенні нових біологічно активних речовин, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазол-3-тіолу, які проявляють виражену жарознижуючу дію.
Keywords: патенти; винахід