Поширення генетичних захворювань на Україні - Левенко, М. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Виявити, які генетичні захворювання є в Україні, їх поширюваність та причини виникнення.
Keywords: тези доповідей