Крайня необхідність як підстава, що виключає злочинність діяння для медичного працівника - Кузьмічова, К. А. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Професійна діяльність медичного працівника може бути пов‘язана з виникненням стану крайньої необхідності – знання умов та ознак цього явища підвищує рівень юридичної обізнаності та надає можливість захистити свої права.