Аналіз впливу на споживача лікарських засобів елементів системи маркетингових комунікацій - Демченко, Вікторія Олександрівна; Демченко, Валерій Олегович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи - проведення аналізу впливу елементів системи маркетингових комунікацій на споживачів лікарських засобів з урахуванням їх уподобань.
Keywords: тези доповідей