Система дистанційного навчаня "Modle" і її значеня у самопідготовці лікарів-інтернів дитячих анестезіологів - Курочкін, Михайло Юрійович; Давидова, Анна Григорівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Кафедра дитячих хвороб ФПО Запорізького ГМУ постійно докладає зусиль в освоєнні і практичному впровадженні нових, сучасних методів навчання, як лікарів – інтернів, так і лікарів практичної охорони здоров’я. Так, впроваджено і широко використовується дистанційне навчання лікарів – педіатрів різної професійної спрямованості. Новим та перспективним методом є подання лекційного матеріалу у системі дистанційого навчання Мoodle, яка знайшла ефективне використання і при навчанні лікарів –інтернів.Мета– оптимізація засвоєння лекційного матеріалу лікарями інтернамидитячими анестезіологами за допомогою системи дистанційного навчання – Мoodle.
Keywords: тези