Фахово-орієнтоване читання як один із засобів навчання української мови як іноземної - Якутіна, Таміла Георгіївна (My University, 2023)
Читання розглядається як одна з основних стратегій навчання української мови як іноземної у медичному виші. Звертається увага на питання про роботу над комплектацією та добіркою найбільш ефективних для набуття мовленнєвої компетенції студентами видів читання.
Keywords: українська мова як іноземна; навчання; фахове читання; види; тексти; мовленнєва компетеція