Збірник тестових завдань та ситуаційних задач до підсумкового модульного контролю з дисципліни "Урологія з оцінкою результатів дослідження" - Бачурін, Георгій Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У збірнику представлені тематичні тестові завдання для практичних занять, ситуаційні задачі та тестові завдання до підсумкового тестового контролю з дисципліни "Урологія з оцінкою результатів дослідження".