Латинська мова та медична термінологія: практикум для самопідготовки студ. І курсу мед. фак-тів до ІІ туру Всеукр. студ. олімпіади з дисц. "Латинська мова та медична термінологія" - Скрипник, Юлія Сергіївна; Тітієвська, Тетяна Василівна; Люшинська, Ганна Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум містить теоретичний матеріал, що допоможе студентам у підготовці до Олімпіади а також завдання, що допоможуть його засвоїти. Подані завдання мають високий рівень складності та допомагають краще вивчити граматику та лексику латинської мови. Практикум можна використовувати як для самостійного опрацювання навчального матеріалу, так і для додаткового, більш глибокого осмислення розділів «Клінічна термінологія» та «Фармацевтична термінологія» у межах дисципліни «Латинська мова та медична термінологія».