Корекція порушення та підтримання пози у дітей першого року життя з ДЦП - Малоголовко, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: Застосування ізотонічних вправ для збільшення координаційних здібностей та оптимізації біомеханіки пози у дітей із ДЦП першого року життя для запобігання розвитку вторинних послаблень та деформації хребта.
Keywords: тези доповідей