Проблемні аспекти викладання дисциплін природничо-наукового циклу у вищих медичних навчальних закладах України - Александрова, Катерина Вячеславівна; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Бердянськ : БДПУ, 2017)
Pозглядаються проблемні аспекти організації навчального процесу у вищих медичних навчальних закладах України в порівнянні з європейськими медичними школами з урахуванням особистого досвіду викладання біологічної хімії. Пропонуються конкретні засоби вдосконалення стратегії і тактики педагогічного процесу при вивченні біологічної хімії та інших дисциплін природничо-наукового циклу.
Keywords: проблемні аспекти викладання; біологічна хімія; якість навчання