Клінічна фармація для фармацевтів : навч.-метод. посіб. для сам. роботи на передатестаційному циклі підвищення кваліфікації - Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник присвячено формуванню у фармацевтів принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях. Наведено анотацію, питання для самопідготовки і контролю вихідного рівня знань, практичну частину (ситуаційні задачі, аналіз листів призначення, завдання), контроль кінцевого рівня знань, тести та літературу. Призначений для очного та дистанційного навчання молодших спеціалістів з фаху «Фармація».