Щодо стандартизації таблеткової маси гіпертрилу - Парнюк, Наталя Вікторівна; Кучеренко, Людмила Іванівна; Моряк, Зінаїда Броніславівна (НФаУ, 2015)
Щодо розроблення методики кількісного визначення вмісту гіпертрилу в таблетковій масі методом спектрофотометрії
Keywords: гіпертрил; таблеткова маса; стандартизація; спектрофотометрія