Морфометричний аналіз імуно-запального інфільтрату в інвазивній колоректальній карциномі - Чуча, Олег Геннадійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета роботи. Дослідити виразність клітинного імуно-запального інфільтрату при інвазивній колоректальній карциномі.
Keywords: тези доповідей