We Are Just Beginners: практикум з англійської мови - Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум з англійської мови для студентів медичних факультетів (базовий рівень навчання) призначений для студентів, які не вивчали англійську мову в середній школі. На цьому рівні студенти вивчають алфавіт, правила читання, опановують поширені лексичні одиниці, вчаться будувати прості речення, розвивають навички сприйняття англійської мови на слух. Таким чином, протягом І курсу студенти виходять на рівень Beginner A1. На ІІ курсі студенти виходять на рівень володіння мовою нарівні з іншими студентами. Запропонований в практикумі матеріал містить оригінальні вправи, тестові та контрольні завдання, розроблені спеціально для базового рівня. Практикум також дає змогу студентам визначити якість засвоєння матеріалу, що забезпечує мотиваційну та розвиваючу функції.
Keywords: англійська мова; рівень навчання; граматика