Розробка та валідація спектрофотометричних методик кількісного визначення речовин в лікарських формах на основі взаємодії з сульфофталеїновими барвниками та похідними хінону - Васюк, Світлана Олександрівна; Загородній, Святослав Леонідович; Портна, Олена Олексіївна; Жук, Юлія Миколаївна (Х. : НФаУ, 2014)
Тенденція до зростання асортименту різноманітних лікарських засобів на фармацевтичному ринку України, зумовлює гостру необхідність вдосконалення існуючих та створення нових ефективних, експресних, доступних методів кількісного визначення, які були б придатні до умов лабораторій Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів, а також ВТК хіміко-фармацевтичних підприємств.
Keywords: тези