Історія України : [навч.-метод. посіб. для студентів денної форми навчання] - Бідзіля, Петро Омелянович; Прудка, Валентина Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Вивчення гуманітарних наук складає важливу частку загальноосвітньої і світоглядної підготовки сучасних спеціалістів і сприяє розвиткові особистості та виробленню нею творчого підходу до вирішення проблем. До найважливіших суспільних наук відноситься історія України. Історія – це наука про минуле людського суспільства і про його сьогодення. Змістом історії є історичний процес, що розкривається в явищах життя людини, відомості про які збереглися в історичних пам’ятках і джерелах. Даний посібник складено з урахуванням специфіки організації навчального процесу в умовах кредитно-модульної системи, що знайшло відповідне відображення у його структурі.
Keywords: Історія України