Доцільність використання комп’ютерних технологій у навчальному процесі на підготовчому факультеті мовної кафедри - Саєнко, Оксана Анатоліївна (Харківський національний медичний університет, 2017)
В останні роки спостерігається чималий інтерес до пошуку нових актуальних і сучасних методик та засобів навчання нерідної мови іноземних студентів, які навчаються на підготовчих факультетах. І саме тому використання інноваційних комп’ютерних технологій у навчальному процесі, як якісний і новітній засіб навчання, привертає увагу науковців і викладачів мовних кафедр ВНЗ України. Сьогодні, на нашу думку, кожен викладач ВНЗ розуміє, що, використовуючи тільки традиційні методи та загальновідомі засоби навчання, неможливо сформувати в іноземного студента високий рівень мовних, мовленнєвих знань та вмінь.
Keywords: тези