Тромбоемболія легеневої артерії - Сиволап, Віктор Денисович; Кисельов, Сергій Михайлович; Лашкул, Дмитро Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
У посібнику наведені навчально-методичні матеріали щодо сучасних уявлень про тромбоемболію легеневої артерії, обґрунтовано актуальність проблеми, наведено критерії клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики, принципи та алгоритми невідкладної допомоги, тактику лікування на всіх етапах курації хворих згідно вимог робочої програми вивчення навчальної дисципліни «Сучасна кардіологія», яка складена відповідно до освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії у галузі знань 22 «Охорона здоров’я», за спеціальністю 222 «Медицина». Матеріали посібника сприятимуть здобувачам ступеня доктора філософії ознайомленню з сучасними актуальними питаннями тромбоемболії легеневої артерії, кращому опануванню навичками та вміннями за темою.
Keywords: кардіологія; Тромбоемболія легеневої артерії