Досвід роботи кафедри внутрішніх хвороб 2 в умовах змішаної форми навчання - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Змішана форма навчання в умовах пандемії COVID-19 виявилася на сьогодні тим основним шляхом, що дозволив зберегти безперервність освітнього процесу та підтримувати його якість на належному рівні. Можливість спілкування викладача та студента у режимі відео зв’язку є ключовою відмінністю змішаної форми від онлайн навчання, оскільки останнє не передбачає особистої комунікації студентів ані між собою, ані з викладачем. Натомість, система змішаного навчання дозволяє вирішити цю проблему і саме використання таких програмних комплексів, як MS Teams, допомагає налагодити продуктивну комунікацію між студентом і викладачем.