Дистанційні комп’ютерні технології як засіб актуалізації підготовки студента до ліцензійного іспиту «Крок 1. Фармація» - Кандибей, Костянтин Іванович; Рижов, Олексій Анатолійович; Корнієвська, Валентина Григорівна (My University, 2012)
Тестування є зручним методом контролю теоретичних знань при підготовці до складання студентами ліцензійного іспиту «Крок 1. Фармація». Указом Президента України від 07.12.2000 р. за № 1313/2000 передбачено «запровадження системи ліцензійних інтегрованих іспитів у вищих медичних навчальних закладах, незалежно від їх підпорядкування, для уніфікованого контролю за якістю підготовки фахівців для сфери охорони здоров’я». Тестові іспити проводяться на факультеті відповідно до Положення про систему ліцензійних інтегрованих іспитів, затвердженого наказом МОЗ України від 14.08.1998 р. № 251. Із 2007 року тестові іспити на фармацевтичному факультеті набули статусу ліцензійних. Наявність правильних відповідей з тестових завдань від 50,5% свідчить про складання іспиту студентом.
Keywords: якість підготовки фахівців; дистанційні комп’ютерні технології