Українська мова як іноземна. Слухаємо. Розуміємо. Говоримо українською. (Рівні В1-В2) : метод. посіб. з аудіювання для викладачів - Гейченко, Катерина Іванівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна; Гейченко, К.; Гнатенко, С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Поданий у методичному посібнику матеріал фахово спрямований і базується на принципах активної комунікації, відповідає методичним вимогам програми дисципліни І курсу спеціальності «Медицина» щодо навчання аудіюванню як виду мовленнєвої діяльності, яке повинно бути обов'язковим на кожному занятті. Завдання сприяють вдосконаленню вже сформованих навичок та вмінь професійного діалогічного мовлення і різних типів монологу; закріпленню навичок складання тез, тезового плану, тез-резюме та покликані полегшити самостійну роботу студентів під час опрацювання отриманої інформації.
Викладено ознайомлювальний фрагмент.
Keywords: українська мова як іноземна