Професійна підготовка магістрів фармації:стан, проблеми, перспективи - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – аналіз процесу професійної підготовки магістрів фармації в сучасних реаліях для визначення проблемних питань і пошуку шляхів їх розв’язання.
Keywords: тези доповідей