Біоорганічна хімія. Біологічно важливі класи біоорганічних сполук : навч. посіб. для сам. підготовки до практ. занять - Коваленко, Сергій Іванович; Кандибей, Костянтин Іванович; Воскобойнік, Олексій Юрійович; Казунін, Максим Станіславович; Холодняк, Сергій Валерійович; Антипенко, Олексій Миколайович; Москаленко, Олександра Сергіївна; Мартиненко, Юлія Вікторівна; Ставицький, Віктор Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Вища медична освіта встановлює вимоги до змісту, обсягу і рівня освітньої та фахової підготовки і є основою оцінки освітнього та освітньо-кваліфікаційного рівня фахівця його професійної компетентності незалежності від форм одержання освіти очно або заочно в університеті. Підготовка майбутніх стоматологів у Запорізькому державному медичному університеті є системний та планомірний процес, управління яким здійснюється на основі нормативної та навчально-методичної документації, що визначає зміст освіти на фармацевтичному факультеті. Нині відбуваються радикальні зміни у системі фармацевтичної освіти університету. Робота колективу кафедри органічної і біоорганічної хімії це вдала спроба перепрацювати великий вантаж матеріалу під завдання сьогодення.