Предиктори післяопераційних нехірургічних ускладнень у пацієнтів похилого віку в невідкладній абдомінальній хірургії - Рева, Дарія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В невідкладній абдомінальній хірургії, післяопераційні нехірургічні ускладнення у пацієнтів похилого віку зустрічаються з частотою від 2,8% до 28%, обумовлюючи рівень післяопераційної летальності від 19,3% до 23 %.
Keywords: тези