2-((3-меркапто-5-(3-нітрофеніл)-4Н-1,2,4-триазол-4-іл-іміно)метил)фенол, що виявляє гіпоглікемічну активність - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Клеванова, Вікторія Сергіївна; Щербак, Марина Олексіївна; Каплаушенко, Андрій Григорович; Тржецинский, С. Д.; Щербак, М. А.; Каплаушенко, А. Г.; Trzhetsynskyi, S. D.; Shcherbak, M. O.; Kaplaushenko, A. H. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Корисна модель належить до медицини та фармації і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, що використовуються для фармакокорекції цукрового діабету, що виникає внаслідок високого рівня глюкози в сироватці крові.
Keywords: патенти; корисна модель