Визначення та становлення майбутніх лідерів охорони здоров’я - Булига, А. І. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Визначити рівеньвираженостіі характеристику лідерських якостей, майбутніх лідерів охорони здоров‘ясеред студентів 1, 2, 3 курсу III медичного факультету, спеціальності «Фізична терапія. Ерготерапія» ЗДМУ.
Keywords: тези