Інфекційний мононуклеоз у дітей: клініко-імунологічна характеристика - Леженко, Геннадій Олександрович; Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Леженко, Г. А.; Усачева, Е. В.; Силина, Е. А.; Пахольчук, Т. Н.; Lezhenko, G. O.; Usachova, O. V.; Silina, Ye. A.; Pakholchuk, T. M. (My University, 2013)
У статті висвітлено клініко-імунологічні особливості перебігу інфекційного мононуклеозу в дітей (на основі аналізу даних дітей різного віку, пролікованих у Запорізькій обласній інфекційній лікарні з приводу інфекційного мононуклеозу у 2008–2012 рр.). Наведено аналіз результатів імунологічних і мікробіологічних обстежень відповідних пацієнтів. В статье освещены клинико-иммунологические особенности инфекционного мононуклеоза у детей (на основании анализа данных детей разного возраста, пролеченных в Запорожской областной инфекционной больнице в связи с инфекционным мононуклеозом в 2007–2012 гг.). Приведен анализ результатов иммунологических и микробиологических обследований соответствующих больных. The article highlights the clinical and immunological features of infectious mononucleosis in children (based on the analysis of the data for children of different ages treated in Zaporizhya regional hospital of infectious diseases in connection with infectious mononucleosis in 2007–2012). The analysis of the results of the immunological and microbiological examination of relevant patients is given.
Инфекционный мононуклеоз у детей: клинико-иммунологическая характеристика
Infectious mononucleosis in children: clinical and immunological characteristics
Keywords: інфекційний мононуклеоз; діти; клініка; діагностика; імунологічні дослідження; мікробіоценоз ротової порожнини; инфекционный мононуклеоз; дети; клиника; диагностика; иммунологические исследования; микробиоценоз ротовой полости; infectious mononucleosis; children; clinical data; diagnostic; immunological tests; microbiocenosis of oral cavity