Сленг як засіб самовираження - Неліпа, А. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність заявленої теми зумовлена тим, що лексичний склад нашої, як і будь-якої іншої, мови містить велику кількість сленгових утворень, що відповідають певним соціальним та професійним групам людей.