Фізична терапія при сколіотичних порушеннях осанки - Калініна, А. І. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета: огляд і узагальнення сколіотичних порушень осанки у студентів і їх корекція засобами фізичної терапії. Матеріали і методи. Аналіз наукової та науково-методичної літератури, мережі «Internet» клінічні, спостереження, контент-аналіз медичних карток.
Keywords: тези