Організація самостійної роботи студентів в клініці внутрішніх хвороб - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Березін, Олександр Євгенійович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2010)
Розглянуто основні аспекти впровадження різних форм самостійної роботи студентів у процес навчання на клінічній кафедрі, роль викладача і студента в підвищенні ефективності самостійної роботи, а також способи контролю її проведення. Рассмотрены основные аспекты внедрения различных форм самостоятельной работы студентов в процессе обучения на клинической кафедре, роль преподавателя и студента в повышении эффективности самостоятельной работы, а так же способы контроля ее проведения. The basic aspects of introduction of different forms of outclasses work of students in the process of teaching on a clinical department are considered. Role of both teacher and student in the increase of efficacy of outclasses work, and resembling methods of control of its leadthrough are shown.
Keywords: самостійна робота; мотиваційні чинники; форми самостійної роботи; самостоятельная работа; мотивационные факторы; формы самостоятельной работы; outclasses work; motivation factors; forms of outclasses work