ЕКГ параметри серця щурів самців під впливом короткотривалої переривчастої гіпоксії - Ісаченко, Марія Ігорівна; Данукало, Максим Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження було аналіз ЕКГ параметрів щурів під впливом короткотривалої переривчастої гіпоксії.
Keywords: тези доповідей