Клініко-імунологічні особливості перебігу рекурентних гострих респіраторних інфекцій у дітей раннього віку, інфікованих цитомегаловірусом - Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Конакова, Ольга Володимирівна (ТДМУ, 2014)
Вивчення клініко-лабораторних особливостей рекурентного перебігу гострих респіраторних інфекцій (ГРІ) у дітей раннього віку, інфікованих цитомегаловірусом.
Keywords: цитомегаловірусні інфекції; цитомегаловирусные инфекции; cytomegalovirus infections; тези