Інноваційний потенціал Закону «Про вищу освіту» - Жадько, Віталій Андрійович (ДМА, 2016)
У статті аналізується творчо-пошуковий потенціал Закону України «Про вищу школу».
Keywords: закон; творчість; освіта; якість; суб’єкт