Зміни показників артеріального тиску та грудної реограми в умовах умовного диференціювального гальмування в корі головного мозку у хворих на гіпертонічну хворобу II стадії чоловічої статі середнього віку - Паламарчук, Олександр Іванович (My University, 2020)
Мета – дослідити вплив умовного диференціювального гальмування в корі головного мозку при оперативній діяльності на показники кардіогемодинаміки за даними реографічного дослідження у хворих на гіпертонічну хворобу чоловічої статі зрілого віку.
Keywords: тези доповідей