Аналіз демографічної ситуації в Запорізькій області. Прогноз чисельності та вікової структури населення - Оліферук, Ю. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Аналіз демографічної ситуації в Запорізькій області, прогнозування негативних тенденцій і виявлення проблем в якісному складі населення.