Гігієна та екологія. Модуль 1 - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок. Навчальна робота є пріоритетною на кафедрі. Вона здійснюється за учбовими планами, адаптованими до Болонської системи. Це забезпечує збалансовану, фундаментальну, спеціальну підготовку студентів. В навчальний процес залучено тестування, кредитно-модульну систему, незалежну систему експертної оцінки знань студентів. Вирішення ситуаційних завдань передбачається планом практичних занять з гігієни та екології для студентів медичного факультету зі спеціальності «Лікувальна справа».