Оптимізація лікування ізольованих осколкових поранень м’яких тканин за допомогою первинно-відтермінованих швів та тромбоцитозбагаченої аутоплазми - Котенко, О. І. (My University, 2024)
Мета роботи – оцінити ефективність лікування пацієнтів з ізольованими вогнепальними осколковими пораненнями м’яких тканин шляхом накладання первинно-відтермінованих швів у комбінації з ін’єкціями в рану збагаченої тромбоцитами аутоплазми при мінно-вибуховій травмі.