Пандемія СOVID-19: вірус, який змінив життя - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2021)
Бібліографічний покажчик містить публікації з періодичних видань 2020-2021 рр. з фонду бібліотеки ЗДМУ, та електронні ресурси з посиланнями. Видання адресоване широкому колу користувачів.
Keywords: СOVID-19; коронавірусна інфекція; SARS-COV-2; пандемія коронавирусу