Використання комп'ютерних технологій у професійній підготовці студентів вищих медичних навчальних закладів - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович (My University, 2020)
Розглядаються основні поняття, що стосуються інформатизації сучасної української освіти, висвітлюється роль комп'ютерних технологій в підготовці студентів вищих медичних навчальних закладів
Keywords: інформатизація освіти; інформаційні технології; комп’ютерні технології