Раціональна антибактеріальна терапія стаціонарних хворих з гострою респіраторною патологією - Плохушко, В. (My University, 2018)
Мета дослідження: Визначити обґрунтованість призначень антимікробних препаратів у хворих з респіраторною патологією в окремих відділеннях КУ ЗМБДЛ№5.
Keywords: тези доповідей