Латинська мова - Тітієвська, Тетяна Василівна; Хабарова, О. О.; Скрипник, Ю. С. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Методичний посібник з латинської мови для викладачів містить розроблені практичні заняття I курсу 2 модулів («Анатомічна термінологія», «Клініко-фармацевтична термінологія») для спеціальностей «Лікувальна справа», «Педіатрія», «Стоматологія», «Лабораторна діагностика», які розроблені згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Методичний посібник є однією з форм допомоги викладачам у проведенні та організації навчальних занять в рамках даного курсу.