Офлайн vs онлайн навчання в умовах військової агресії РФ - Дмитерко, Євгенія Володимирівна (СумДПУ ім. А.С. Макаренка, 2023)
Військова агресія значно впливає на навчання, незалежно від того, чи відбувається воно в режимі офлайн або онлайн. Кожен з цих форматів має свої переваги та недоліки, відрізняються залежно від умов.