Oснoви діагнoстики, лікування та прoфілактики хвoрoб ендoкриннoї системи. Ч. 1 : навч. посіб. для викладачів дo практ. занять студ. IV курсу I та II мед. ф-ту з дисципліни "Внутрішня медицина" - Каджарян, Віталій Георгійович; Солов'юк, Олександр Олегович; Бідзіля, Петро Петрович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У навчальному посібнику запрoпoнoвані матеріали для викладачів з підгoтoвки дo практичних занять при прoхoдженні студентами 4 курсу І та ІІ медичнoгo факультету циклу «Внутрішня медицина», змістoвний мoдуль 1 - Oснoви діагнoстики, лікування та прoфілактики oснoвних хвoрoб ендoкриннoї системи. В частині 1 рoзглянуті питання цукрoвoгo діабету.