Від аудіювання тексту до комунікативної ситуації у процесі оволодіння українською мовою іноземними слухачами - Бойко, Лідія Павлівна; Давидова, Ірина Валентинівна (Liverpool, 2020)
Анотація: стаття має за мету дослідити вимоги сучасної методики щодо аудіювання тексту як виду мовленнєвої діяльності у форматі принципу активної комунікативності; вибір прийомів навчання; зміст освітніх завдань; навчання аудіювання за допомогою аудіо текстів.
Keywords: аудіювання; комунікативність; аудіотекст; мовленнєве спілкування