Особливості впровадження системи online навчання майбутніх лікарів - Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2018)
Одним з головних трендів сучасної медичної реформи є впровадження e-медицини. Сучасний лікар повинен володіти навичками використання нових інформаційних технологій у своїй професійній діяльності, а саме : працювати з електронними медичними картками та електронними рецептами, які розташовані у хмарних медичних інформаційних системах; широко використовувати засоби телемедицини; комунікувати у складі віртуальних медичних бригад та інше.