Внутрішня медицина. Модуль 1 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Практикум складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина (у тому числі інфекційні хвороби, епідеміологія та клінічна фармакологія)» і призначений для студентів ІІІ курсу спеціальності «Стоматологія». В практикумі представлені питання, ситуаційні задачі, тестові завдання для перевірки поточного рівня знань студентів. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань та практичних навичок студентами під час самостійної роботи та підготовки до підсумкового модульного контролю.