Передменструальний синдром. Сучасні підходи до діагностики та лікування - Ковальчук, О. Ю.; Чередниченко, Т. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – збагатити та узагальнити знання щодо ПМР, тенденцій ведення даних пацієнток у світі, акцентуючи на важливості мультидисциплінарного підходу.
Keywords: тези доповідей