Променеві ураження людини : навч. посіб. для лікарів-інтернів спец. «Радіологія», «ЗПСМ», «Анестезіологія», «Дерматологія», «Офтальмологія» - Туманська, Наталя Валеріївна; Мягков, Станіслав Олександрович; Нордіо, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У навчальному посібнику представлені питання дії іонізуючих випромінювань на біологічні структури, класифікації та клінічних проявів, діагностики і лікування різних форм променевої хвороби, особливості радіаційних уражень при нерівномірному опроміненні. В кінці посібника пропонуються тестові питання. Цей навчальний посібник призначений для лікарів інтернів медичних ЗВО.