Можливості використання структурно модифікованих біополімерних мембран з полімолочної кислоти в терапії ранових процесів тканин щелепно-лицевої ділянки - Сальников, Валерій Ігорович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Не дивлячись на розвиток сучасної хірургії, проблематика ранових процесів щелепно-лицевої ділянки не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Внаслідок збільшення частоти гострих та хронічних травматичних пошкоджень, пошук шляхів покращення загоєння ран є головним медичним та соціальним пріоритетом.
Keywords: тези