Комплексний підхід до лікування хворих на гострий пієлонефрит - Саржевська, Анастасія Валеріївна; Саржевський, О. Н.; Шальміна, Марія Олександрівна (My University, 2019)
Мета дослідження. Підвищення ефективності антибактеріальної терапії при антибіотикорезистентності в лікуванні пієлонефриту.
Keywords: тези доповідей